Leuk dat je meedoet met de workshop locken: inrijgen & afstellen!  Op deze pagina lees je alle praktische info over de workshop, zodat je precies weet hoe jij je op de workshop kan voorbereiden.

Over de workshop
De workshop duurt 2 uur en je gaat aan de slag met de lockmachine. We leren je eerst hoe je de lockmachine moet inrijgen. Daarna staan we uitgebreid stil bij het afstellen van de machine en de basisvaardigheden, zodat je aan de slag kan met elk type stof.

Wat heb je nodig?
Als je een eigen lockmachine hebt, dan breng je deze mee. Let goed op dat je alles bij je hebt: dus ook het pedaal, het gereedschap én het instructieboekje. Verder ligt hier alles voor je klaar. Je hoeft dus geen stof en garen mee te nemen, je krijgt een hand-out van ons en we zorgen voor koffie en thee.

Parkeren
Op zaterdag moet je in onze straat betalen voor parkeren. Je kunt je auto wel gratis neerzetten in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

Tot dan!
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Maar de ingang van ons Couture Cafe zit om de hoek, aan de van Heutszstraat. Je ziet vanzelf de grote dubbele deuren met ons logo erop. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open. Tot dan!