Wij houden ons in de studio aan de voorzorgsmaatregelen van de Rijksoverheid voor onze sector, die zijn ingesteld om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Kom je naar de studio? Dan vinden we dat ten eerste erg fijn en gezellig! En ten tweede ga je daarmee automatisch ook akkoord met deze afspraken:

Afspraken rondom Corona-proof lessen in de studio (laatste update: 8 maart ‘22)

Je van harte welkom in de studio op een vooraf gereserveerd moment, als je voldoet aan deze gezondheidscheck:

    • Je bent niet positief getest op Corona in de afgelopen 5 dagen & 24u klachtenvrij of je bent niet positief getest op Corona in de afgelopen 10 dagen.
    • Je hoort op dit moment niet in quarantaine te zijn.
    • De werkplekken zijn zo ingericht dat je op minimaal 1,5 meter afstand van elkaar je ding kan doen. Maar we hanteren geen 1,5 meter afstandsplicht (meer).

 

Les of workshop annuleren? Let op de termijn voor kosteloos annuleren!

Onze algemene voorwaarden blijven (ook wanneer omstandigheden veranderen) ‘gewoon’ in tact, ook wat betreft kosteloos annuleren. Lees deze dus goed door, voordat je jezelf aanmeld. In het kort: je kan een cursus of workshop tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Daarna brengen wij de kosten in rekening en is restitutie of deelname op ander moment dus niet meer mogelijk. In de praktijk proberen wij vaak alsnog een vervanger voor je te regelen. Niet omdat we dit moet, maar omdat we het vervelend voor je vinden. Maar dat lukt ons lang niet altijd op kortere termijn. En al helemaal niet last minute. Precies dát is natuurlijk heel vervelend als jij op de uitslag van een Corona test zit te wachten… maar dat is wel een risico dat je nu loopt. Calculeer dit dus voor jezelf in bij inschrijving!