Bijna elke week is er een inloopochtend in de Studio. Dan kun je met onze machines werken. Of vragen stellen over het kledingstuk waar je mee bezig bent. Je reserveert een plekje omdat het jou uitkomt. Ook als je verder geen cursus bij ons doet. 

Reserveer een les!
Zie jij zo’n inloop wel zitten? En heb je al de nodige naaiervaring? Lees dan hieronder alle info of reserveer meteen je moment.

Meer info over de inloop

We zijn in de oneven weken op vrijdagochtend open voor inloop. Je kunt dan 9:00 tot 12:00u bij ons terecht. Op zondagochtend zijn we open voor inloop van 10-12u. Iets om rekening mee te houden: de inloopochtend gaat door bij 3 of meer reserveringen.

Goed om te weten:

Je werkt bij ons aan je kledingstuk. Daarbij maak je gebruik van onze naaimachines, lockmachines en/of de coverlockmachine. Uiteraard mag je ook die van jezelf meenemen, als je daar beter op wil leren werken.

Je kunt gebruik maken van de door onszelf ontwikkelde patronen (hele fijne!), alle Nederlandse tijdschriften met patronen en verschillende boeken in huis. Of natuurlijk een patroon dat je zelf meeneemt. Wij helpen je op weg met de dingen die jij lastig vindt. Meestal neemt iedereen verschillende werkstukken mee. Kun je thuis weer door én het is inspirerend om te zien wat de rest aan het maken is.

Als je gebruik maakt van de inloop gaan we er vanuit dat je al zelfstandig achter de naaimachine kan werken. Bijvoorbeeld omdat je al naaiervaring hebt of bij ons de basis doet of gedaan hebt. We hebben een beperkt aantal plekken. Daarom reserveer je deze vooraf, zodat jij en wij zeker weten dat je terecht kan.

De kosten:
Wij reserveren op de betreffende ochtend 3 (of op zondag 2) uur voor jou. Daar mag je er minder van gebruiken, maar we brengen minimaal 2 uur in rekening. Dat doen we door middel van een proefles (€35) of strippenkaart (€75 of €140) en die koop je hier.

Naast de kosten van de strippenkaart moet je ook rekening houden met:
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van naaibenodigdheden, zoals een stofschaar, radeermiddelen en patroonpapier
• eventueel de aanschaf van een (op maat gemaakt) patroon

Liever een cursus?
Wil je liever elke week op een vast tijdstip bij ons terecht kunnen? Geef je dan op voor een cursus.