Retour en het herroepingsrecht

Als je een product koopt heb je recht op een wettelijke bedenktijd, ook wel het herroepingsrecht genoemd. Kort samengevat werkt de bedenktijd als volgt: Je hebt het recht om een bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor retour van jou naar ons zijn voor eigen rekening.

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Studio Jurk geretourneerd worden.

Let op: stof kan meestal niet retour

Maarrr… het herroepingsrecht is complex en kent diverse uitzonderingen. Een daarvan is maatwerk. En die geldt voor de stoffen die je bij ons koopt. Want als je stof bij ons koopt, dan knippen we die op maat voor jou af. Omdat we dit maatwerk leveren kun je wat betreft onze stoffen helaas geen gebruik maken van het herroepingsrecht. (zie artikel 8, lid 2a)

Gebruik maken van je herroepingsrecht

Heb je een product bij ons gekocht en wil je gebruik maken van het herroepingsrecht? Neem dan contact met ons op via info@studiojurk.nl. Als je product voor het herroepingsrecht in aanmerking komt, dan zullen wij het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten – op voorwaarde dat wij het product in goede orde retour ontvangen hebben.

Lees meer over het herroepingsrecht in onze algemene voorwaarden.


Je hebt een klacht

Kun je geen gebruik maken van het herroepingsrecht maar ben je niet tevreden over je aankoop of les? Neem dan contact met ons op of meld je klacht.