Verzendkosten Nederland

Bij ons kost een pakketje, dat binnen Nederland naar je toe gestuurd wordt, standaard €6,95. Bestellingen vanaf €100 verzenden we gratis in Nederland. Je kunt je bestelling ook afhalen en dat is uiteraard gratis. Bestel je vanuit België? Dan zijn de verzendkosten standaard €9,-.

Wij zijn in eerste plaats lokale ondernemer. Daarom berekenen we de prijzen voor verzendkosten niet door in onze producten, maar komen ze er bij een online bestelling (helaas) bovenop. Deze verzendkosten zijn nooit alleen voor de postzegels en/of de verpakking. We verzamelen de stoffen en/of naaibenodigdheden voor je uit onze studio. Stoffen knippen we stuk voor stuk op maat, vouwen we op en voorzien we van een wasadvies. Je bestelling wordt zorgvuldig verpakt, er wordt een adressticker geprint en we brengen deze naar een PostNL punt. Zelfs aan de bestelling van één product is één van ons minimaal 10 minuten aan het werk. De verzendkosten zijn dus niet kostendekkend, daar leggen we altijd op toe.

Track en trace

Je ontvangt een bericht van ons zodra wij het pakketje hebben ingeleverd bij PostNL of DHL. In deze email staat een track-en-trace code waarmee je jouw bestelling kan volgen.

Levertijd

We hanteren een levertijd van 2 tot 3 werkdagen. Maar in de praktijk streven we ernaar om bestellingen die voor 13.00 uur bij ons binnen zijn nog dezelfde dag te versturen. Als het pakket direct verwerkt wordt door PostNL of DHL dan heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis en kun je direct aan de slag. PostNL bezorgt alleen niet op zondag en maandag.

Levertijd internationale bestelling

Internationale bestellingen die voor 13:00 besteld zijn worden ook dezelfde dag verzonden. In principe duurt het dan 3 tot 7 dagen voordat je het pakket ontvangt.

Afhalen

Kies je voor afhalen? Dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken wanneer je het pakketje kan afhalen. Je kan dagelijks bij ons terecht (ook op zondag!) maar we hanteren geen standaard openingstijden. Hou er rekening mee dat onze openingstijden tijdens schoolvakanties beperkt zijn.