5 jaar Studio Jurk

Studio Jurk bestaat 5 jaar! Dat leek ons het perfecte moment voor een leuke weg geef actie. En wat blijkt? Daar was Husqvarna het helemaal mee eens. Dus mogen wij namens hen een prachtige Husqvarna Emerald 118 naaimachine weggeven. Joehoeeee! Heb jij daar wel oren naar? Natuurlijk! Hieronder lees je hoe je mee doet en wat de spelregels zijn.

Husqvarna Emerald 118
Win een Husqvarna Emerald 118 naaimachine

Dit is dezelfde naaimachine die wij tijdens onze lessen in de studio gebruiken. Heel fijn voor beginners – lang leve de slakkenstand! Maar ook als je toe bent aan wat meer uitdaging in je naaiwerk, is dit een hele fijne machine. Wil jij deze naaimachine winnen? Gebruik de hashtag #StudioJurkHusqvarna.

 

Hoe doe ik mee?

Ga naar je eigen Instagram account*. Post een leuke foto met de hashtag: #StudioJurkHusqvarna. Dat mag een eigen foto zijn of gewoon een repost van onze give-away-foto. Geef in de tekst aan waarom jij die machine graag wil winnen. Hoe leuker jouw post, hoe groter je winkans!

Het maakt ons niet uit of je veel of weinig volgers hebt. Het maakt ook niet uit of we je wel/niet persoonlijk kennen. Het gaat ons om de aller-aller-allerleukste reactie. Daar gaat de jury – lees: Hanna & Julia – op zaterdag 9 februari na 14u even goed voor zitten. Zie hier je deadline. Diezelfde avond geven we een groot feest en maken we de winnaar bekend. En daar verheugen we ons nu al op!!

 

Tromgeroffel… de jury kiest een winnaar!

OMG, stel je hebt de naaimachine gewonnen! Dan maken we jouw (instagram)naam en prijs op zaterdagavond 9 februari bekend, in een post op ons instagram en facebook account. In de week daarna leggen we via een instagram bericht contact met jou voor je persoonlijke gegevens. Zodat we je kunnen spreken, feliciteren en afspraken met je kunnen maken over de levering. We gebruiken je gegevens geheel in lijn met onze privacy policy en bovendien alleen voor communicatie rondom de give-away en levering van de prijs.

Lukt het ons niet om binnen twee weken contact met je te krijgen via je instagramgegevens. Omdat je bijvoorbeeld niet op onze berichten reageert? Dan vervalt jouw prijs helaas en maken we degene die volgens de jury de op-een-na-aller-aller-allerleukste reactie had blij met de naaimachine.

 

Wanneer mag je wel of niet mee doen?

Mensen die bij Studio Jurk werken mogen helaas niet mee doen – sorry juffen! Verder sluiten we niemand uit. Er zijn wel 5 voorwaarden:

  • Je hebt een instagram-account (*Heb je geen instagram account? Zie de volgende alinea!)
  • Zet je profiel op openbaar. Anders zien wij je tag niet (#studiojurkhusqvarna) en doe je per ongeluk niet mee. Doe dit eventueel alleen op zaterdag 9 februari.
  • Zodra je mee doet aan deze give-away, ga je er automatisch mee akkoord dat we je (instagram)naam mogen noemen, je mogen taggen & foto’s van de prijsoverhandiging mogen plaatsen op ons instagram account. Dat alles uiteraard alleen in het kader van deze give-away, je gegevens worden niet voor andere (promotie) doeleinden en/of derden gebruikt.
  • De naaimachine wordt geleverd door Teunissen Naaimachines in Nijmegen. Je komt de machine hier in principe zelf ophalen. En je kunt hier ook terecht voor onderhoud en garantie. Ook als je in Groningen, Amsterdam of Latijns Amerika woont.
  • De naaimachine is niet inwisselbaar voor een geldbedrag, duh…

*Help – ik heb geen instagram-account!

Dan maak je er toch eentje aan voor deze gelegenheid? Sluit ‘m na de winactie eventueel direct weer af als je er verder niks mee wil. Het maakt ons niet uit of je veel of weinig volgers hebt. Je eigen naam gebruikt of liever een alias. Je hoeft ons niet te volgen – maar dat mag natuurlijk wel & we kunnen je dat ook ten zeerste aanraden vanwege onze interessante content. We hebben ook geen aandelen in instagram ;-). Het is gewoon een heel geschikt platform voor deze actie. Het gaat erom dat we je tag kunnen zien, dus zet je profiel (desnoods alleen op 9 februari) op openbaar. En het gaat erom dat we via dit account contact met je kunnen leggen tijdens deze actie, want stel je voor dat je wint…

 

Sponsors: Husqvarna en Teunissen Naaimachines

Mogen wij een groot applaus & een dikke dank je wel voor Husqvarna? Deze fantastische weggeefactie is mogelijk gemaakt dankzij een gulle gift van deze organisatie. Nu zijn we zelf al 5 jaar (en langer) tevreden klant en superenthousiast over deze naaimachine in het bijzonder. En daarom enorm trots dat wij die namens hen vanwege ons lustrum mogen weggeven.

De levering van de Husqvarna Emerald 118 wordt verzorgd door Wim en Helma van Teunissen Naaimachines uit Nijmegen. We zijn zelf vaste klant en heel content. Want Wim en Helma staan dag en nacht voor ons en onze cursisten klaar. Met advies, reparatie, en de meest uiteenlopende machines. Wellicht straks ook die van jou!


Betrokkenheid van Instagram, Facebook en/of andere Sociale Media

Deze weggeefactie wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, georganiseerd of geassocieerd door of met Instagram, Facebook en/of andere sociale media.