Naailes Nijmegen Studio Jurk

Onze cursisten maken de mooiste dingen. Soms puur voor de leuk. Maar soms maken ze er werk van. Letterlijk dus! Hier lees je verschillende inspirerende voorbeelden van wat je kan doen met de naaiskills die je bij ons leert. En hoe die je loopbaan een creatieve draai kunnen geven!

Laura en Kelly van 'In de Etalage' deden mee met de basiscursus, omdat ze hun eigen winkeltje wilden beginnen. Met eenvoudige, maar mooie en zelfgemaakte hebbedingen voor elk interieur.
De skills zijn inmiddels binnen.
En de winkel is online.
Ze verkopen via facebook en op hippe markten. Benieuwd naar wat voor leuks ze allemaal maken? Kijk eens op www.facebook.com/In-de-etalage-1788429114570035/

Cursist Maja maakt onder de naam 'Mali Pavo' de leukste kinderkleding en accessoires. Sinds kort verkoopt ze die ook online. Ze heeft een eigen shop op instagram, die je echt even moet bekijken: https://www.instagram.com/mali_pavo/. Bij ons doet ze aan selfisch sewing en verbetert ze haar skills.

Sylvie is cursist van het eerste uur. Ze maakt de mooiste outfits, maar gebruikt haar skills ook op haar werk. Dit jaar neemt ze het volledige ontwerp én de regie voor de kostuums van de musical op zich. Een serieus project, waarbij haar kennis van kleding maken, patronen aanpassen en stoffen van essentieel belang is.

Carlotte deed mee met de workshop Haken. De reden? Ze wil met haar loopbaan een andere, creatieve richting op. Bijvoorbeeld haar eigen gemaakte/gehaakte spullen verkopen. Haar werkgever ondersteunde deze keuze en stelde een loopbaanbudget beschikbaar. Super toch?!

Ook onze juffen kunnen er zelf wat van achter de naaimachine:

Juf Ellen

Ellen is trotse eigenaar van webshop www.hebbeshebbes.nl vol prachtige zelfgemaakte naamslingers, luierpakjes en luiertassen.

Juf Lisette

Lisette ontwerpt, maakt en verkoopt hele leuke truien en tops in haar etsy shop: www.bakboord.etsy.com.

Juf Carolien

Carolien heeft een eigen label met zeer stylisch kleding, waarbij eenvoud en kwaliteit regeert: http://carolienbeekman.weebly.com/blog/thestylishdreamer