Jij doet mee met de Masterclass Japanse Patronen DIY. Leuk! Wij zitten al volop in de voorbereidingen en hebben er hartstikke veel zin in. Hierbij krijg jij ook alvast wat praktische info over de Masterclass, zodat je precies weet hoe jij jezelf kan voorbereiden.

 

Over de masterclass
De masterclass duurt ongeveer vier uur. In deze 4 uur maak je kennis met het verdraaien van patronen om speciale effecten en mooie valling te creëren. Na een introductie met allerlei voorbeelden nemen we je maten en ga je zelf aan de slag. Eerst op papier en daarna op stof. We maken ook een begin met naaien of locken. Maar hou er rekening mee dat je de afwerking (halsboorden / zomen) thuis of tijdens je les / de inloop verder afmaakt. Waarschijnlijk maken alle deelnemers uiteindelijk iets anders en dat is superleuk, want zo ga je met lekker veel inspiratie naar huis.

 

Wat heb je nodig?
Tijdens de masterclass werk je met patronen die wij hier voor jou klaar hebben liggen. Wij zorgen voor alle tekenspullen en naaibenodigdheden die je nodig hebt. Zelf neem je 1,5 meter soepele tricot en eventueel bijpassend garen mee, voor een top. Als je een stofschaar en glaskopspelden hebt, is het ook fijn als je deze meeneemt.

 

Parkeren
Op zaterdag moet je in onze straat betalen voor parkeren. Je kunt je auto wel gratis neerzetten in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

 

Tot dan!
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Maar de ingang van ons Couture Cafe zit om de hoek, aan de van Heutszstraat. Je ziet vanzelf de grote dubbele deuren met ons logo erop. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open. Tot dan!