Leuk dat je meedoet met de workshop locken voor gevorderden!  Op deze pagina lees je alle praktische info over de workshop, zodat je precies weet hoe jij je op de workshop kan voorbereiden.

Over de workshop
De workshop duurt 2,5 uur en daarin leer je allerlei tips en tricks zodat je zelfgemaakte kleding er nóg professioneler uitziet.

Let op, dit is een workshop voor gevorderden. We slaan het inrijgen en afstellen op verschillende stoffen over, want we gaan er vanuit dat je dat al kan. 

Wat heb je nodig?
Je gaat aan de slag met je eigen lockmachine. Rijg ‘m vooraf in met verschillende kleuren garen en vergeet niet je pedaal & handleiding mee te nemen. Verder ligt hier alles voor je klaar. Je hoeft dus geen stof mee te nemen, je krijgt een hand-out van ons en we zorgen voor koffie en thee.

Parkeren
Op zaterdag moet je in onze straat betalen voor parkeren. Je kunt je auto wel gratis neerzetten in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

Tot dan!
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Maar de ingang van ons Couture Cafe zit om de hoek, aan de van Heutszstraat. Je ziet vanzelf de grote dubbele deuren met ons logo erop. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open. Tot dan!