Jij doet mee met de Masterclass Teken je eigen jurk. Leuk! Wij zitten al volop in de voorbereidingen en hebben er hartstikke veel zin in. In deze bijlage krijg jij ook alvast wat praktische info over de Masterclass, zodat je precies weet hoe jij jezelf kan voorbereiden.

Wat heb je nodig?
De masterclass duurt 2 x 3 uur. Je krijgt beide dagdelen les van Saskia. Tijdens deel 1 gaan we aan de slag met het rokdeel van de jurk. In deel 2 staan we stil bij de bovenkant van de jurk. We gaan alleen tekenen tijdens deze masterclass. Maar we moedigen je aan om tussen de lesdagen door alvast te experimenteren met stof!

Je krijgt een hand-out van ons, met tekeningen op schaal. Hierin ga je tekenen, knippen en plakken, dus neem ‘m elke les mee. Alle materialen die je nodig hebt liggen hier voor je klaar: scherpe potloden, gum, fineliners in rood en zwart, pritt, een geo en een papierschaar. Maar als je graag met je eigen tekenspullen en/of aantekeningenboekje werkt, dan neem je die mee.

Daarnaast hanteren we natuurlijk algemene voorwaarden en een Corona deurbeleid.

Parkeren
Op zaterdag moet je in onze straat betalen voor parkeren. Je kunt je auto wel gratis neerzetten in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

Tot dan!
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Maar de ingang van ons Couture Cafe zit om de hoek, aan de van Heutszstraat. Je ziet vanzelf de grote dubbele deuren met ons logo erop. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open. Tot dan!