Jij doet op binnenkort mee met de Masterclass Naaitechnieken. Leuk! Op deze pagina lees je alle praktische info over deze masterclass, zodat je precies weet hoe jij je kan voorbereiden.

Wat ga je tijdens deze Materclass doen?
In deze masterclass leer jij belangrijke naaitechnieken tot in de puntjes te beheersen. Van paspelzak, naar rits met ondertree, tot mouwsplit met manchet. Je maakt een naslagwerk met afzonderlijke werkstukjes. Daarmee geef jij je naaiskills een enorme upgrade.

Wanneer heb je les?
De cursus bestaat uit 6 lessen van 3 uur, je hebt les in de even weken. Er is geen les tijdens vakanties en feestdagen. Check hier het actuele overzicht met je exacte lesdata. Tip: blokkeer ze meteen in je agenda, zodat je niks mist! Wij gaan er vanuit dat je elke les aanwezig bent. Het is helaas niet mogelijk om een inhaalles te plannen voor deze masterclass.

Wat neem je mee?
Je neemt zelf je favoriete naaibenodigdheden mee. Zoals een stofschaar, spelden en patroontekenpapier. De stof voor de naaitechnieken krijg je van ons.

Wij hebben hier een naai- en of lockmachine voor je klaar staan. Maar als je graag je eigen machine meeneemt kan dat natuurlijk ook.

Wij verkopen in de studio ook een aantal basisbenodigdheden, zoals radeerspullen, vlieseline, zoommaatjes, patroontekenpapier etc. Daarnaast hebben wij ook een selectie mooie kwaliteitsstoffen in de aanbieding. Benieuwd? Neem dan vast een kijkje in de webshop!

Parkeren
In onze straat is het betaald parkeren. Je kunt je auto wel gratis parkeren in Parkeergarage De Kazerne, Molenveldlaan 166. Als je naar boven loopt bij de uitgang Koolemans Beynenstraat, dan loop je in 2 minuten naar de Studio.

Voorwaarden
Je kan de masterclass tot 3 weken voor aanvang annuleren. Meer info over deze en andere belangrijke zaken lees je in de algemene voorwaarden.

Tot dan!
Ons adres is Groesbeeksedwarsweg 263 in Nijmegen. Daar bel je aan en dan doen wij voor je open. Tot dan!