Hoe maak je steek- of paspelzakken? Hoe zet je een rits in een spijkerbroek? Hoe maak je de perfecte mouwsplit in een blouse mét manchet? Dit zijn allemaal naaitechnieken die in deze cursus aan bod komen. Je maakt geen kledingstuk, maar een naslagwerk waar je altijd weer op terug kan grijpen. Vol met technieken en foefjes waarmee je daarna elke jurk, broek of blouse superprofi in elkaar te zet.

Masterclass naaitechnieken

Deze masterclass is bedoeld voor iedereen met minimaal een jaar naaiervaring, die toe is aan naaitechnische uitdaging en/of inzicht in specifieke naaitechnieken. Het gaat puur om skills, want je maakt geen compleet kledingstuk. Twijfel je eraan of je over de juiste vaardigheden beschikt? Neem dan even contact met ons op voordat je jezelf aanmeldt.

Voorbereiding
Je krijgt les van Sabine, een zeer ervaren coupeuse die deze masterclass tot in de Cursus naaitechnieken - Broekritspuntjes heeft voorbereid. Je hoeft zelf niks mee te nemen, tenzij je graag op je eigen naaimachine werkt. Verder hebben wij alle materialen voor je klaar staan. Ook het lesmateriaal waarin je aantekeningen maakt en dat daarna van jou is. De werkstukken die je tijdens de masterclass maakt stop je daarbij, zodat je thuis een compleet naslagwerk hebt. De masterclass gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

Voorwaarden
Zodra je jezelf inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.


De tijd & de kosten:

Deze masterclass bestaat uit 6 lesmomenten van 3 uur. Check hier het actuele overzicht met exacte lesdata. Hou daarnaast rekening Cursus naaitechnieken - strookzakmet huiswerk. De kosten voor de masterclass zijn €225,- en dat is inclusief lesmateriaal. Hou daarnaast rekening met ernstige behoefte om je aan te melden voor een coupeuseopleiding bij een modevakschool 😉

Zit de masterclass vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

 

Dinsdag 9-12u vanaf 20 aug (even weken) bij Sabine


  •  1 januari 2020 - 31 december 2024
     09:00