Heb je al enige ervaring of heb je de basis afgerond? Schrijf je dan in voor De Jurk (of iets anders)! Je maakt dan een van onze jurken – als je hiervoor ‘de basis’ gedaan hebt- of iets heel anders als je inmiddels al meer ervaring hebt.

Door na De basis:
Ga je voor een jurk? Dan kies je zelf welke jurk je gaat maken, want je kunt ‘m zelf samenstellen en customizen. Wij hebben de patronen daarvoor klaarliggen en passen deze aan jouw lichaam aan. Jij koopt de stof en maakt er in 9 weken een jurk van. We wisselen regelmatig van patronen en je kunt zelf telkens een andere jurk samenstellen, zodat het leuk blijft om deze cursus meerdere keren te doen.

Iets anders dan een jurk:
Heb je al meer ervaring en maak je liever wat anders? We hebben zelf verschillende leuke patronen gemaakt. We hebben allerlei tijdschriften sinds 2014 en verschillende boeken met patronen in de studio staan.

Wanneer:
Onze lescyclus duurt 10 weken, we starten dus elk kwartaal (augustus/november/februari/april) met nieuwe cursussen. Elke cursus duurt in totaal 9 weken met 2 uur les. Tenzij je kiest voor 3 uur les. Check hier het actuele overzicht met exacte lesdata per cursusperiode. De exacte cursusmomenten kunnen per cursusperiode variëren. Deze zijn daarom pas definitief op het moment dat de inschrijving is geopend. Bovendien komen er soms maar enkele plekjes vrij, omdat huidige cursisten doorgaan – fijn om alvast te weten!

Goed om te weten:
Wij begeleiden je op het niveau dat jij nodig hebt. Het is fijn als je thuis ook wat kan doen, zoals raderen, knippen en makkelijke dingen naaien. Reken op een uurtje per week. Of meer als je niet kan stoppen natuurlijk 😉 Dit is niet verplicht, maar een tip om de tijd in de les optimaal te benutten. Je mag je eigen naaimachine meenemen, maar je kunt ook gewoon die van ons gebruiken. Dat geldt ook voor de lockmachine en/of coverlockmachine en de meest uiteenlopende naaibenodigdheden.

Kosten:
Deze cursus kost €220. Bevat jouw cursus meer of minder dan 9×2 lesuren? Dan verrekenen we dat naar rato. Naast de kosten van de cursus moet je ook rekening houden met:
• borg voor een spoeltje (€2)
• kosten van de stof, het garen en eventuele fournituren
• aanschaf van een stofschaar

Je kan de cursus tot 3 weken voor aanvang kosteloos annuleren. Meer info over deze en andere belangrijke zaken lees je in de algemene voorwaarden.

Schrijf je in:
Zo gaat het in z’n werk: huidige cursisten krijgen voorrang. Daarom kan het zijn dat je favoriete tijdstip al vol zit op het moment dat de inschrijving hier open gaat. Je kan jezelf dan wel op de reservelijst laten plaatsen. In dat geval nemen we contact met je op zodra er iemand uitvalt, dan kun jij dat plekje overnemen.

Kun je helemaal niet wachten tot de volgende ronde? Of doe je liever op een vrijdag mee wanneer het jou uitkomt? Kom dan naar onze inloop.

Zitten de momenten waarop jij kan vol? Balen! Geef je dan op voor de reservelijst.

Wil je dat we jou als eerste mailen als er nieuwe cursussen starten, zodat je de meeste kans hebt op een plekje? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Details Prijs Aantal:
Maandag 9-11u bij Jojanneke vanaf 26 augToon details + €0,00 EUR   Uitverkocht
Maandag 18.30-20.30u bij Sabine vanaf 26 augToon details + €0,00 EUR   Uitverkocht
Maandag 20.30-22.30u bij Sabine vanaf 26 augToon details + €0,00 EUR  
Woensdag 9-11u bij Lisette vanaf 21 augToon details + €0,00 EUR   Uitverkocht
Donderdag 20.30-22.30u bij Ellen vanaf 29 augToon details + €0,00 EUR  
Vrijdag 13-16u in de even weken bij Dirkje vanaf 23 augToon details + €0,00 EUR   Uitverkocht
Zaterdag 9-12u in de oneven weken bij Dirkje vanaf 31 augToon details + €0,00 EUR   Uitverkocht

  • De jurk (of iets anders)
     2 februari 2014 - 31 december 2024
     13:05 - 12:00