Je maakt een rok van rekbare stof. Denk aan een soepele tricot, een stevige punta di roma of zo’n leuke reliëfstof die je nu vaak ziet. Je kunt kiezen uit 3 modellen: de kokerrok, de a-lijnrok of een maxi-rok. Na het nemen van je maten ga je aan de slag met patronen overnemen, stof knippen, rijgen en… locken of naaien! Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een rok naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

De stof voor de rok koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk. Je hoeft zelf geen lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop kost €80,-. Dit bedrag maak je voor de start van de workshop aan ons over. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Voorwaarden
Zodra je jezelf inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Schrijf je in!
Wil jij meedoen met deze workshop? Leuk, schrijf je hier in! Zit de workshop al vol? Balen! Geef je hier op voor de reservelijst. Wil je dat we jou als eerste mailen wanneer we een nieuwe datum geprikt hebben? Geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Details Prijs Aantal:
Zaterdag 27 juli bij JuliaToon details + €0,00 EUR  
Zaterdag 9 november bij SaskiaToon details + €0,00 EUR  

  • De rappe rok
     2 februari 2014 - 31 december 2024
     09:00 - 12:00