Op veler verzoek eindelijk is ie daar eindelijk: dé workshop voor mannen. Maak in een ochtend je eigen t-shirt of sweater. We beginnen met maten nemen, dan neem jouw patroon over op stof, knippen, spelden, naaien en zomen. Kind kan de was doen. En jij vult voortaan je eigen garderobe aan.

naailes voor mannen
naailes voor heren

Je werkt met een rekbare stof, bij voorkeur een tricot of joggingstof. Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een shirt/trui naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis en maak dan wellicht een short in plaats van een rok.

De stof koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Dat kan bij ons, maar ook elders. Na inschrijving ontvang je een uitgebreid bericht met praktische info daarover. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. De workshop gaat door bij minimaal 4 en maximaal 6 deelnemers.

De kosten:
Deze workshop kost €65,-. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en bijpassend garen.

Zit de workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vrienden doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  20 maart 2019 - 31 december 2020
     08:00 - 17:00