Zo’n lekker luchtig zomerjurkje past in iedere garderobe. Heerlijk voor op vakantie, maar met een mooie hak eronder kan ie op een zomerse dag ook op kantoor. Het model is basic chique: een recht of uitlopend mouwloos model met een lichte taillering. Denk qua stof aan een zomerse tricot (soepel, rekbaar) of punta di roma (steviger, rekbaar).

Dit gaan we doen
Na het nemen van je maten ga je aan de slag met het kiezen van het patroon, stof knippen en we maken een beginnetje met het in elkaar zetten van de jurk! We gebruiken hiervoor de lockmachine. Na een pauze van een uur, waarin je lekker gaat lunchen bij onze buren Eten en Drinken, gaan we verder met het afwerken van de jurk. Naaiervaring is altijd handig, maar geen vereiste. De workshop draait om resultaat: je gaat met een leuke jurk naar huis. Uiteraard krijg je ook handige naai tips en trucks. Maar wil je echt leren naaien? Doe dan mee met De basis.

Stof kopen
De stof voor de jurk koop je zelf, zodat je zeker weet dat je iets maakt dat bij jou past. Die koop je bij ons – want we hebben hiervoor dé stoffen in ons assortiment – of elders natuurlijk. Je hoeft zelf geen naai- of lockmachine mee te nemen, die hebben wij klaar staan voor jou. Dat geldt ook voor alle andere materialen die je gaat gebruiken, koffie, thee en wat lekkers. We hebben zo’n 6 uur de tijd, maar het is altijd slim om niet direct een andere afspraak te plannen – dan heb je wat ruimte voor eventuele uitloop.

De kosten:

Deze workshop kost €110,- inclusief lunch. Hou daarnaast rekening met aanschaf van stof en eventueel bijpassend garen. Zit deze workshop vol of is er nog geen nieuwe datum bekend? Geef je hier op voor de reservelijst/interesselijst.

Voorwaarden
Zodra je jezelf inschrijft ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Schrijf je in!
Wil jij meedoen met deze workshop? Leuk, schrijf je hieronder in!

Zit de workshop al vol? Balen! Geef je hier op voor de reservelijst.

Deze workshop als groep boeken
Wil jij deze workshop met een groep vriendinnen doen? Bijvoorbeeld als vrijgezellenfeest? Gezellig! Neem dan even per mail contact met ons op voor de mogelijkheden.
Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  1 januari 2023 - 31 december 2023
     08:00 - 06:00