Meetlint – 150cm

In het beeld van een kleermaker mag het meetlint om de nek niet ontbreken. En in jouw naaikoffer mag hij dus ook echt niet ontbreken. Daar heb je hem echt te vaak voor nodig – los van dat ie zo leuk staat.

Dit lint is 150 cm lang en fijn in gebruik door de verschillende kleurtjes aan de ene kant en egaal geel aan de andere kant. Persoonlijk vinden wij meetlinten met aan de ene kant cm en aan de andere kant inches irritant. Maar werk je met een patroon uit de UK of VS, dan zijn die juist wel ideaal. Je vindt die daarom hier.  Nog vervelender zijn linten die aan beide kanten beginnen bij 0 cm. Deze linten zijn keerbaar en dat is handig als je hem precies verkeerd om vast hebt. Wat met deze dus eigenlijk nooit meer gebeurd 😉 Wist je niet he, dat er zoveel varia in meetlinten was?!

Tip van de juf: rol je lint niet te strak op. Want als je dat vaak doet, dan rek je hem uit en worden je centimeters langzaam maar zeker een stukje langer. Maar… dat gaat je met deze jongen niet gebeuren, dankzij de drukker.

2,50

2op voorraad