meetMilk – Grain Jacquard – Black

Grain Jacquard van het Deense merk meetMilk is een zachte en luxueuze Tencel in een prachtig jacquardweefsel. Lekker zwaar en met een mooie rijke textuur. Een beetje zoals je van onze double crepe kent.

Het heeft een gewassen look met een matte uitstraling. Deze stof is onweerstaanbaar comfortabel om te dragen en kreukt bijna niet door het gewicht en de rijke textuur. Je gebruikt deze mooierd voor jurken, blouses, overhemden, tops, rokken – en ook broeken – maar houd er rekening mee dat ze een beetje kwetsbaar kan zijn op slijtoppervlakken.

Wat is Tencel ook alweer?
Tencel is gemaakt van houtpulp van duurzaam gecertificeerde beuken- en eucalyptusbomen, waar vezels van worden gemaakt die kunnen worden gesponnen. De samenstelling van natuurlijke vezels uit het hout, maakt Tencel uiterst comfortabel om te dragen. Het is zacht en ademend, en het heeft een heel goed vermogen om vocht op te nemen en weer los te laten.

De vezels zijn van nature antibacterieel, waardoor wassen minder nodig is. De natuurlijke vezels zijn antistatisch en hechten niet aan het lichaam. De Tencel die gebruikt wordt in onze meetMILK collecties is gecertificeerd door Lenzing waardoor de duurzame kwaliteit gegarandeerd is.

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

Zwart

Materiaal

Lyocell, tencel

Dessin

meetMILK, Relief, Uni

Samenstelling

100% TENCEL™ Lyocell

Stofbreedte

150cm

wasvoorschrift

Gewicht

Certificaat

27,50per meter

Helaas uitverkocht