Punta di Roma Grijsmelange

Punta di Roma Grijsmelange is rekbaar en toch stevig, maar niet té. Hierdoor zeer flatterend en lekker zittend. Ideaal voor jurkjes, tops, truien, rokken of een legging. Maar we hebben ‘m in allerlei verschillende kleurtinten. In deze Punta di Roma zit lekker veel viscose. Meer dan je meestal in een punta terug vindt. Dit maakt dat ie lekker zacht aanvoelt en op natuurlijke wijze reageert. Oftewel: de stof ademt, neemt vocht op en laat deze ook weer los. Hogere kwaliteit heeft altijd een bijbehorende prijs, maar ook met draagcomfort/plezier.

Punta di Roma Grijsmelange is rekbaar en toch stevig, maar niet té. Hierdoor zeer flatterend en lekker zittend. Ideaal voor jurkjes, tops, truien, rokken of een legging. Maar we hebben ‘m in allerlei verschillende kleurtinten.

In deze Punta di Roma zit lekker veel viscose. Meer dan je meestal in een punta terug vindt. Dit maakt dat ie lekker zacht aanvoelt en op natuurlijke wijze reageert. Oftewel: de stof ademt, neemt vocht op en laat deze ook weer los. Hogere kwaliteit heeft altijd een bijbehorende prijs, maar ook met draagcomfort/plezier.

Vergeet de stretchnaalden en tweelingnaald niet!

 

Rekbaarheid

Rekbaar

Kleur

Grijs

Materiaal

Punta Di Roma, Stevige Tricot

Dessin

Uni

Samenstelling

35% Polyamide, 5% Elastaan, 60% viscose

Stofbreedte

145cm

wasvoorschrift

27,50per meter

4.3 m op voorraad