Fibre Mood Riva

In de Fibre Mood staat een superleuke jumpsuit van deze viscose crepe met lengte streep. Het patroon heet Riva en het lijkt ons helemaal geen gek idee om hem juist daarvoor te gebruiken. De lengtestreep in blauw/grijs, oranje, geel en wit slankt af en het is gewoon een errug leuke kleurencombo. Overigens zien wij hem ook al helemaal voor ons in deze of deze leukerds.

Een jumpsuit is niet voor iedereen en elk figuur… Twijfel je eraan of je wel aan dit jumpsuit moet beginnen? Lees dan vooral even het stijladvies van Fibre Mood  Riva. Ze geven je tips om dit broekpak aan te passen aan jouw lijf. Zodat bijvoorbeeld de taillering op de juiste plek zit en dus jouw assets ineens wel goed uit de verf komen. Hoe goed is dat?!

Overigens is deze viscose crepe ook heel geschikt voor een overhemd jurk. Ook daar heeft Fibre Mood een leuk patroon voor: Susan. Of als blouse voor jezelf of je man. Denk dan aan Elsa uit La Maison Victor (leuk, met die blinde sluiting!) of het herenoverhemd uit de Ottobre familie editie van 2018.

Viscose Crepe is een soepelvallende stof met een natuurlijke oorsprong. Het ademt net als katoen, maar is een stuk fijner van draad. Daardoor valt ie zo soepel en luchtig en voelt hij lekker zacht aan, ondanks de licht korrelige structuur die zo kenmerkend is voor crepe. Het is fijn materiaal om mee te werken, want het laat zich makkelijk inwerken en goed strijken. Hou je altijd aan het wasvoorschrift en gebruik een waszakje, want nat is viscose wat kwetsbaarder en gevoelig voor krimp. Daarom adviseren we je deze stof voor gebruik te wassen.

Rekbaarheid

Niet rekbaar

Kleur

Blauw, Bruin, Geel, Wit

Materiaal

Crêpe, Viscose

Dessin

Fibre Mood, Streep

Samenstelling

100%viscose

Stofbreedte

150cm

wasvoorschrift

Extra Info

29,50per meter

3.3 m op voorraad